Inkivääriperunasalaatti

Reseptin on laatinut: Elina Innanen

Ainekset

  • noin 800g kiinteitä perunoita
  • 0,5 pienehkö punasipuli
  • 0,5-1 prk The Ginger People sushi-inkivääriä
  • 1 ruukku rucolaa
  • 1 ruukku tuoretta korianteria silputtuna

Avokadokastike

  • 1 iso kypsä avokado
  • 3 rkl oliiviöljyä
  • 1 rkl sitruunamehua
  • suolaa

Valmistusohje:

  1. Harjaa perunat puhtaisiksi ja keitä ne kypsiksi. Anna perunoiden jäähtyä. Kuori ja pilko perunat.
  2. Silppua punasipuli. Valuta inkivääripalat ja pilko niitä hieman pienemmiksi.
  3. Murskaa avokado, oliiviöljy ja sitruunamehu tasaiseksi massaksi esimerkiksi haarukalla. Mausta suolalla. Yhdistä perunat, sipuli, inkiväärit ja avokadokastike. Anna salaatin maustua hetki jääkaapissa.
  4. Lisää lopuksi salaatin joukkoon tuoreet yrtit.
  5. Syö salaatti mieluiten saman päivän aikana, jotta avokado ei tummu.
Takaisin reseptit -sivulle