Inkivääri-lohitäyte uuniperunalle

Ainekset

300gr graavilohta
1 prk lohituorejuustoa
½ prk ranskankermaa
½ prk Ginger People sushi-inkivääriä
½ sitruunan mehu ja kuorta raastettuna
1 sipuli
Tilliä, valkopippuria

5 kpl keskikokoisia perunoita
Öljyä
Suolaa, pippuria, paprikajauhetta

Valmistusohje:

Hakkaa lohi, sushi-inkivääri ja sipuli pieneksi silpuksi. Sekoita tuorejuusto ja ranskankerma, laita sekaan lohi, sushi-inkivääri ja sipuli sekä tilli ja valkopippuri. Purista mukaan sitruunan mehu ja raasta kuori. Sekoita ja maista, lisää tarvittaessa suolaa. Jätä vetäytymään jääkaappiin siksi aikaa, kun valmistat perunat. Pese perunat ja halkaise ne kahtia. Sivele leikkuupinta öljyllä ja mausta suolalla, pippurilla ja paprikajauheella.Paista uunissa 225°C 15-30 min, riippuen perunoiden koosta.Tarjoa uuniperunat & täyte vihersalaatin kera. Nauti!

Takaisin reseptit -sivulle